tirsdag den 11. november 2014

Rod eller hygge!

Snart er vi midt i november og tænk at der stadig kan plukkes roser fra haven.. Ja okay så en rose da, men synes alligevel det er ret vildt. Den står nu og pynter i min ynglingsvase. Fiducia vasen har jeg for et par år siden fået af min mand i julegave og tror aldrig jeg bliver træt af den. Han er bare mega god til at købe gaver - enten så har han luret og hørt efter hvad jeg har snakket om og ellers finder han selv på et eller andet fedt, som jeg slet ikke havde drømt om. 
 
Her på skænken er der for det meste en lille udstilling af fine kreationer, lavet af børnene og i midten står pt en tegning lavet af min fætter, som jeg synes er ret så fed.


Jeg er stor tilhænger af dims og pynt (så længe det er organiseret) for er ik' så god til rod. Ting skal helst stå rigtigt (altså i mit hovede rigtigt) og det gælder både ting i vindueskarmen og kopperne i skabet. Ja, jeg er sku lidt en nørd hvad det angår, men manden klager vidst ikke og tror han er fint tilfreds med at jeg klarer det med indretningen. 

Har intet imod legesager, børnenes hulebyggeri osv. meeen ting der ikke bliver brugt og flyder, det generer simpelthen i min knold. Jeg elsker og nyder i fulde drag mit hjem, når jeg lige har fået det hele ryddet for overflødige ting. Nogle gange kunne jeg dog godt ønske, at jeg bare kunne være ligeglad, sætte mig ned og lade rod være rod. Bum! 

Nu sidder jeg her og slapper af i min sofa og blogger løs. Nogen gange så kan jeg rejse mig mange gange i løbet af en film, fordi jeg liiiige skal tømme vaskemaskinen, så var der noget der skulle skrives på indkøbssedlen, nå nu bipper tørretumbleren, nå ja må hellere lige klare frugtposerne til imorgen osv osv.. men at sidde og hygge mig med f.eks mit hæklegrej eller læser med hos andre bloggere og få inspiration, det kan få mig til at blive siddende og slappe af! Så kan det godt være at ulempen er, at vi bruger lidt for meget tid ved computeren, men når nu vi er ret så aktive hele dagen, så må vi godt nørde lidt til aften ik'!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar