mandag den 16. marts 2015

Pasta med spinat og andre lækkerier

Det er hvad aftenens middag bestod af og den må deles, da det både var enkelt og lækkert. Opskriften her var rigeligt til os, 2 voksne og 3 børn (og de var vilde med det)





150 gr skinketern
150 gr bacontern
200 gr cocktailpølser
400-500 gr frisk pasta med spinat
1 pose helbladet spinat ca. 450 gr
1 fl. cremefine madlavningsfløde
salt/peber
revet prima donna eller parmesan ost

Steg først bacon på en pande og tilsæt derefter skinke og cocktailpølser. Den friske pasta koges få min. i rigeligt letsaltet vand. Spinaten (denne var helbladet og fra frost) kommes i en gryde med et par skefulde vand og varmes godt igennem. Tilsæt en flaske cremefine madlavningsfløde og smag til med salt og peber. Pastaen kommet i en skål/fad, flødespinaten hældes over og derefter de stegte lækkerier. Til sidst pyntes der med rigeligt revet ost på toppen og prima donna står godt til.


God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar