onsdag den 23. marts 2016

Et nyt kapitel

Her kommer et indlæg om et meget stort skridt og en af de vigtigste beslutninger i vores liv. Vi har siden 1999 boet i vores hus, gennemrenoveret det og virkelig nydt at bo her. Vi har knoklet, holdt fester, blevet gift her, vores 3 dejlige unger er født her og mit arbejde de sidste 8 år har været her.
Det er derfor, at dette skridt vi tager ind i et nyt kapitel bliver både stort, sjovt, hårdt, vemodigt, fedt og alt muligt andet på en gang. Vi har i mange år vidst, at på et tidspunkt ville vi prøve kræfter med noget andet og at bygge et nyt (helt nyt) hus, ja det er en drøm for os begge og især min mand Anders som er tømrer.

For et år siden købte vi en grund (med et gammelt hus på) i Aller og det er der vi gerne vil bygge og bo de næste mange år. Vores børn går/skal gå på skolen i Aller, en del af vores venner og børnenes venner bor der og så kommer vi oveni købet lidt tættere på børnenes farmor og farfar, som også bor i byen.

For nogen vil et skridt som dette, at sælge og købe nyt ikke være specielt stort og nogle flytter ofte fra sted til sted. For mig er det et stort skridt, da jeg altid har været meget glad for vores hus/sted, hvor vi har haft så mange gode minder. Men når det er sagt, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige for os og vores børn.  Det bliver vildt spændende og vi nyder helt vildt at gå og "sysle", plante hæk og træer, flytte blomter og løg.. riiiigtig mange løg på den nye grund og det føles bare rigtigt at være der.

Fra NU af er skridtet taget.... Vores hus er dags dato sat til salg og jeg sidder sgu med en lille tåre i øjenkroen, af glæde OG vemod! Pyhh.. men det bliver så godt jo..

Hvis du kender nogen, der måske kender nogen, så del endelig nyheden!
Er sikker på at dette sted, som vi har gjort til et ynglingssted, vil blive elsket lige så meget af nogle nye ejere. 

Del gerne denne perle ;)
Herunder billeder fra vores nye projekt
Ingen kommentarer:

Send en kommentar