Havregrynsboller
50 g gær
3 dl vand (lunken)
1 æg
1 tsk salt
1 tsk sukker
3 dl havregryn
100 g olie
500 g hvedemel
1 æg til pensling
Ingredienserne kommes i, i den rækkefølge de står og dejen æltes godt og hæves 30 min. Der formes 24 boller og de efterhæves på bagepladen 30 min.
Bollerne pensles med æg og bages ved 225 g i 10-12 min.
Kerneboller med kærnemælk
50 g gær
3,5 dl kærnemælk
1 dl vand
1 tsk honning
1 tsk salt
2 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 æg
70 g blødt smør
200 g fuldkornsmel
500 g hvedemel
1 æg til pensling
Ingredienserne kommes i, i den rækkefølge de står og dejen æltes godt og hæves 30 min. Der formes 24 boller og de efterhæves på bagepladen 30 min.
Bollerne pensles med æg og bages ved 225 g i 10-12 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar