onsdag den 6. maj 2015

Banan "is-pinde" med peanutbutter og chokolade overtræk!

Muuums en lækker lille haps.. Når man lige skal have trangen til sukker stillet, så kan disse med stor fornøjelse anbefales. Sidste år lavede jeg dem kun med chokolade overtræk og kokos og de var et super godt alternativ til is og her er en lidt udvidet udgave, for dem der også kan lide nøddesmag.

Skær bananerne i passende stykker ( jeg delte en banan i 6-8 stykker)

Sæt dem på ispinde eller papirsugerør og kom dem i fryseren

Når de er frosne smøres der et lag peanutbutter på og derefter overhældes/dyppes de i mørk chokolade

Til sidst rulles de i hakkede saltede peanuts og kommes igen i fryseren. Sæt dem med fordel på bagepapir eller mellemlægspapir, så er de nemme at få af igen.

Tag dem ud af fryseren 15 min før de skal spises, så er de bedst i konsistens!
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar