Bananpandekager:
2 modne bananer
3 æg
1 dl havregryn
1 dl mel
0,5 tsk salt
Mos bananerne grundigt og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen god sammen. Steges i en smule fedtstof. Kom en god skefuld på panden og form/smør ud med skeen. Der kan sagtens laves en 2-3 stykker ad gangen, da de ikke skal være så store i omkredsen som en alm pandekage, men dog tykkere.
Pærekompot:
1-2 pærere
0,5 tsk kanel
1 spsk akaciehonning
Skær pærerne i tynde skiver og steg dem på panden i det overskydende fedtstof fra pandekagerne sammen med kanel og akaciehonning, men kun til de bliver bløde og klare i farven. De må ikke få for længe så de smatter ud.
Tilsæt evt også hakkede mandler eller andre nødder. Jeg synes det smager skønt med nødderne i, men vi er ikke alle i familien begejstret for dem og det er jo nemt lige at tage lidt fra, så der kan laves begge dele.
Tip!
Bananpandekagerne kan sagtens spises kolde og evt. bruges til madpakken,
hvis der da nogensinde er nogen tilbage...!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar