lørdag den 28. februar 2015

Tiden er gået med...

tjaa... bloggen har jo stået stille de sidste par uger, men nu håber jeg på at få samlet lidt op og satser på, at der kommer lidt mere tid og overskud tilbage til bloggen :) Her kommer lidt af det vi har "fordrevet" tiden med!

Jeg har holdt en uges vinterferie med ungerne og der fik vi da lige en anelse julestemning sneget ind. Vi skulle lige have spist de sidste æbleskiver øv øv og søreme om pigerne ikke også synes, at vi skulle have pakkeleg. De havde travlt med at finde og pakke gaver ind og så skulle der spilles terning, ja hvorfor ikke.. ;)Vi var så heldige at faderen tog en fridag sammen med os og der var vi en tur i kattegatcenteret. En lille køretur på to timer hver vej :/ men heldigvis er der masser at se på og hajerne og dykkeren var ret  spændende for pigerne især. De malede også på 'ægte fisk', lavede aftryk af dem og de billeder blev faktisk ret fine.
Farfar kom forbi i traktor og Storm var helt vild. Han elsker køretøjer og står troligt i vinduet, når der kommer diverse maskiner forbi. Det var dog noget grænseoverskridende at skulle op i den stooore larmende traktor, men en stor oplevelse for en lille dreng!
I sikkerhed hos Onkel T


Vi har også været til sidste danseturnering med pigerne for denne sæson og havde et par stolte piger med hjem trods det blev en meget lang dag. Alberte med sin flotte pokal for en 1. plads. De får alle på hendes hold en første plads fordi dommeren altid synes, at de har danset lige godt og jeg synes det er så fint, når de ikke er ældre ;) Frederikke høstede minsandten en 2. plads og var vildt glad og overrasket - hun har virkelig fundet en passion der og jeg glæder mig bare over, at se den styrke hun får den vej i form af selvværd, selvtillid, nye venskaber og selvfølgelig det motoriske. Nu må vi se om det stadig er spændende til næste sæsonstart.

Bedste danseveninde, som hun desværre ikke går på samme hold med mere pga aldersspring, 
men kontakten den holdes og det er skønt.

Ventetiden fordrives med elastikarmbånd og Ipad - 
Frederikke derimod sidder troligt og ser de andre hold danse.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar