fredag den 2. september 2016

3 dages juicekur

For et par uger siden var jeg på en 3 dages juice kur sammen med en god veninde og jeg deler gerne oplevelsen med jer. Formålet med denne detox var, at udrense kroppen og få en god start på vægttab, skabe motivation og komme af med nogle dårlige vaner. Havde i længere tid kigget på færdiglavede juicekure, men med denne kunne vi mere end halvere prisen og så vidste vi også alt om, hvad der kom i og lærte noget om, hvad vores kroppe har brug for.

Jeg vil klart kunne anbefale andre en detox som denne, hvis man ønsker en god start og motivation til vægttab eller bare for sundhedens skyld udrense kroppen for sukker og affaldsstoffer. Dette dog kun hvis man ellers er sund og rask og ikke er gravid.

Det var for os en stor fordel at være to sammen om kuren, både for at bakke hinanden op og sende  hinanden sjove kommentarer og billeder.


Varer til 3 dages juicekur for to pers.Juicekuren er fra dette hæfte, som er et udpluk af bogen "Den fede faste".Så juices der og vi brugte omkring 8 timer uden ret meget pause. Lang process men super hyggeligt.

Her er "mad" til en person i 3 dage, dvs. 12 juicer (måltider), et par ekstra juicer (mellemmåltider), grønsagsvand og mandelmælk.

Grønt med grønt til.Her er lavet "mineral mirakelvand" Ærgerligt det kun var suppen der skulle bruges!Suppe.. eller noget..!Lækker og cremet ser det ud..Første juice indtages med stor forventning..Men fy for den lede hvor det smagte.. Måtte simpelthen stå over vasken og hælde alle de grønne juicer ned i en fart. Det var bestemt ingen nydelse, men ned skulle de. Puhaaa..


Juhuu.. endelig en der smagte godt.

Smukt ja, men rødbeden var bestemt heller ikke en nydelse.Mandelmælken ser ikke specielt lækker ud, men den var rigtig god. Især når man lige manglede lidt god smag.Mandelmælk, urtete og spirulina tabletter.I opskriften var der i et par af juicerne foreslået frosne hindbær som alternativ til isterninger. Jeg valgte at spise et par stykker, da trangen efter noget at tygge på var størst.Første morgenmad efter 3 dages juicekur var både sund og lækker.Det lykkedes at smide et par cm og tabe 1,5 kg. Jeg var naturligvis spændt på, hvor hurtigt der ville ryge noget på igen, men var super motiveret til at fortsætte den gode stil. I løbet af et par dage kom der omkring et halvt kilo på igen, men her 10 dage efter er jeg igen nede på 1,5 kg i minus efter startvægten før kur. Jeg går i fritness center 3-4 dage i ugen og tæller pt kalorier for lige at smide et par kg mere. Derefter skal den gode rutine findes og holdes. Jeg har bestemt ikke tænkt mig at blive fanatisk og undvære slik, is og kage, men jeg er så motiveret for, at forstætte denne sundere levestil og nedsætte sukkerindtaget.6 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så fantastik sej. Vanvittig stolt af dig!!����❤️��������

  SvarSlet
 2. Elsker din hudløst ærlige beretning og dine billeder. For ja det var godt for os og det var hyggelig og fedt at gøre det sammen. Men føj nogle af dem var svære at få ned.. Men total god startskud til kur og sund levevis. Vi gør det igen næste år søde ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, ingen jeg hellere ville dele oplevelsen med og ja, vi gør det sgu igen 💪

   Slet
 3. Elsker din hudløst ærlige beretning og dine billeder. For ja det var godt for os og det var hyggelig og fedt at gøre det sammen. Men føj nogle af dem var svære at få ned.. Men total god startskud til kur og sund levevis. Vi gør det igen næste år søde ��

  SvarSlet
 4. Elsker din hudløst ærlige beretning og dine billeder. For ja det var godt for os og det var hyggelig og fedt at gøre det sammen. Men føj nogle af dem var svære at få ned.. Men total god startskud til kur og sund levevis. Vi gør det igen næste år søde ��

  SvarSlet