lørdag den 31. januar 2015

Opskrift på en både sød og krydret kylling!

Jeg lavede igår denne ret og den er super nem, lækker og ikke mindst med masser af smag. Opskriften her svarer til 6-8 personer.

Ingredienser:

150 gr margarine
2 løg
400 gr champignon
3 tsk karry
3 tsk sød paprika
3 dl ketchup
1/2 dl engelsk sauce
5 dl vand
800 gr kyllingefilet
5 store skefulde creme fraiche

Serveres med ris

Løgene skæres i både og svitses i margarinen. Champignon i både eller skiver tilsættes og derefter karry, paprika, ketchup (jeg bruger Beauvais), engelsk sauce og vand. Saucen varmes godt igennem og hældes over fileterne i et ildfast fad. Til sidst tilsættes 5 store klatter creme fraiche (De må endelig ikke røres ud, for så bliver det helt plumret at se på ;))

Retten kommes i ovnen på 190 grader i ca. en time.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar